Корпоративен - Kent Agency | SEO София Агенция

Защо Kent Agency ?

Нашият приоритет е да впечатлим вашата целева аудитория, а не вас. Винаги сме наясно, че растежът на нашия бизнес е пропорционален на растежа на вашия бизнес.

КЛИЕНТИ
140
+
ПРОЕКТИ
290
+
left_top_02left_top_01
right_bottom_02right_bottom_01

ИСТОРИЯТА

Ние използваме технологията много добре...
Kent Agency се отличава в своята област със своя R&D и инженерен подход и прави растежа си устойчив благодарение на високата си удовлетвореност на клиентите.
Kent Agency е създала решения за уеб дизайн, интернет реклама и управление на социални медии за над 450 компании в различни сектори от създаването си.
Решения, които подобряват вашия бизнес...
Понастоящем обслужващ с офиси в Хасково и София, Кент Ажанс произвежда решения, за да помогне на бизнеса да развие своя бизнес.
Решения за дигитален маркетинг!
Попълнете нашия формуляр за оферта, за да достигнете до впечатляващи решения за уеб дизайн, социални медии и интернет реклама.

Какво Правим

Дигитални Решения За Производствени Компании
Нашата основна цел във всички решения, които предлагаме на нашите клиенти, е да постигнем най-доброто заедно.
B2B Решения На Kent Agency
Можете да видите съответната информация за дилър/клиент, кредитен лимит, фактура и информация за плащане на удобно за потребителя табло и да проследявате текущите поръчки.
Управление На Системата
Мониторът на сървъри и приложения ви позволява да наблюдавате цялостно вашите сървъри и приложения, да събирате данни и да управлявате събраните данни.
Контакти