Докато създавате съдържание или пишете, най-използваните ключови думи се използват, за да привлекат повече внимание на всички търсачки и интернет потребители. Въпреки че акцентът се поставя върху най-ефективното представяне от страна на SEO,

Публикувано в: яну 08, 2024 - 704 Изгледи

Какво прави оптимизаторът на ключови думи? За SEO

Докато създавате съдържание или пишете, най-използваните ключови думи се използват, за да привлекат повече внимание на всички търсачки и интернет потребители. Въпреки че акцентът се поставя върху най-ефективното представяне от страна на SEO, понякога акцентът върху ключовите думи се пренебрегва. За да се предотврати това, Keyword Optimizer, хубав плъгин за базирани на wordpress сайтове, влиза в игра. Можете да мислите, че това се прави, за да се засилят проучванията за SEO оптимизация на място.
С приставката за оптимизиране на ключови думи, която е идеална за хора, които предпочитат WordPress и създават сайт, можете да създадете ключовите си думи по 3 различни начина: получер, курсив и подчертан. По този начин ключовите думи, които сте създали, ще бъдат подчертани на всичките ви страници заедно с вашите статии и съдържание, така че да можете да оцените въздействието върху вашата SEO работа. Когато търсачките видят ключовите думи, които са от съществено значение за споменатите теми, по начин, който прави разлика във възприятието, те ще оценят сайта по положителен начин. Само търсачките ли са? Разбира се, че не. Сайтове с ударени, удебелени, наклонени или подчертани думи, които влияят на възприятията ни като интернет потребители, привличат повече вниманието ни. С най-новата версия на Keyword Optimizer стана възможно да зададете ключовите си думи в червени и сини цветове.

Инсталиране на оптимизатора на ключови думи

След като изтеглите гореспоменатия плъгин Keyword Optimizer, папката в него се извлича от RAR с програмата WinRAR. Извлечената папка се изпраща в директорията wp-content/plugins/ чрез свързване към сайта с произволен FTP мениджър. След този процес плъгинът се активира чрез влизане в страницата с плъгини през администраторския панел. Страницата с настройки на приставката се отваря за настройки на приставката. Тук можете да добавите желаните ключови думи и да редактирате настройките.

Както можете лесно да видите, няма да има проблеми при инсталирането на приставката за оптимизиране на ключови думи, която споменахме. В допълнение, с приложение, което ще бъде полезно за SEO работата на вашия сайт, което сте създали с WordPress инфраструктурата, ще привлечете вниманието както на хората, които посещават вашия сайт, така и на всички ботове на търсачките. Ако не искате дори една от основните ви ключови думи да бъде пренебрегната и ако работите за съответствие със SEO, този плъгин ще бъде за вас.
подчертано, курсив, получер, ключова дума, оптимизатор на ключови думи, seo оптимизация, seo

Вашата количка