ИТ Консултации - Kent Agency | SEO София Агенция

IT Консултации

Специализиран екип, който да ви подкрепя с целите ви ИТ системи и процеси.

От техническата архитектура и внедряване на системи до осигуряване на качеството и защита на данните, ние знаем точно какво ви е необходимо, за да сте сигурни, че вашият бизнес работи ефективно и е в съответствие с всички разпоредби. Можете да разговаряте с нашия професионален екип от консултанти, които ще могат да ви посъветват за най-подходящите опции.

Ние предлагаме цялостни консултантски услуги,
базирани на вашите точни изисквания.

След първоначална дискусия за идентифициране на вашите ключови нужди, ние ще изготвим план от стъпки за постигане на желаната от вас цел. Ние ще работим с вас, за да изпълним всички препоръки, които направим, и ще предоставим на вас и вашия персонал всяко необходимо обучение. И ако се нуждаете от още помощ по-нататък, имаме екип за ИТ поддръжка, който винаги е на разположение, за да ви помогне.

IT Консултации

Можем Да Помогнем С

Ние сме в състояние да предоставим широка гама от специализирани консултации, включително, но не само:

Техническа Инфраструктура И Сигурност
Сигурност
Планиране на непрекъснатост на бизнеса и възстановяване на данни
Осигуряване на Качеството
Доставяне Хостинг

IT Консултации

Защо Да Си Сътрудничите С Нас

Ние работим с нашите клиенти, за да предоставим доказани, утвърдени решения по ефективен начин. Нашият професионален и приятелски настроен екип от ИТ инженери и архитекти на решения са на разположение за директен разговор по телефона и са подкрепени от уменията и опита на персонал с разнообразни и задълбочени познания в много ИТ дисциплини.

Улеснено
Направете го правилно от първия път, за да си спестите време и пари. Ние препоръчваме най-добрите ИТ системи и ги интегрираме с вашите текущи процеси, така че да не ви се налага. След това можете да се съсредоточите върху управлението на бизнеса си.
ISO Акредитиран
Изберете в кои области искате поддръжка. Ние ще приспособим услугите си към вашите изисквания. Независимо дали имате нужда от помощ при писане на политика или съвет относно системи, ние ще работим с вас.
Гъвкав
Каквото имате нужда, когато имате нужда. Нашите консултанти ще заобиколят вашите изисквания и ще изготвят план, който отговаря на вашия бюджет. И ние ще ви държим въвлечени на всеки етап, за да можете да знаете точно какво се случва.
Опитни Консултанти
Понякога е по-добре да се възползвате от опита и знанията на експерт. Ето защо ние предлагаме нашите консултантски услуги. Подкрепяме стотици компании с тези проблеми ежедневно и можем да помогнем и на вас.
Контакти