Уеб Дизайн - Kent Agency | SEO София Агенция
Поведете потребителите си на пътешествие, като им предоставите най-доброто изживяване на уебсайта си.
Завладявайте потребителите със страхотни визуализации и ги дръжте потопени в сайта си, като ги улеснявате да намерят точно това, което искат. Изгледът и усещането на един уебсайт ще вдъхновяват, но удобството за потребителя е от съществено значение за постигането на успех. Като агенция за уеб дизайн, На дизайна ще доведе до най-доброто потребителско изживяване.
Независимо дали искате да преобразува потенциални клиенти, да прави продажби или да привлича трафик, вашият уебсайт ще бъде проектиран от нашите експертни уеб дизайнери, за да постигне целите ви.

Уеб Дизайн

Проектиране На Уеб Сайт За Крайния Потребител

Един уебсайт трябва да е привлекателен, лесен за навигация и фокусиран върху вашата целева аудитория.
Пътуването на потребителя диктува дали превръщате потенциалния клиент в печеливш клиент. Всяко решение, което вземете относно дизайна, ще повлияе на това как потребителят взаимодейства със страницата. Трябва да включите правилната информация, така че потребителите да могат да вземат информирани решения и вашите призиви за действие трябва да ги насочват към ключова цел. Нашите дизайнери на уеб страници могат да създадат уебсайт, който поставя вашите потребители на първо място. Ще ви насочим към най-добрите функции и ще създадем дизайни, фокусирани върху потребителя, с плавна навигация, за да сме сигурни, че вашият уебсайт ще се преобразува.
Рамки
След придобиване на добро разбиране на вашата марка, вашето пазарно място и вашите цели, ние определяме структурата на вашия сайт и ключовите пътешествия на потребителите с помощта на телени рамки. Повечето големи решения се вземат по време на този процес, за да се гарантира, че нуждите на потребителите са удовлетворени на всяка страница от вашия уебсайт.
Идентичност И Дизайн
След одобрение въвеждаме визуални активи и реално съдържание в телените рамки, като прилагаме цветови палитри, за да вдъхнем живот на дизайните. Ние работим с нови или съществуващи насоки за брандиране, за да ви предоставим нашата визия, като същевременно ви позволяваме да влияете и подкрепяте процеса на проектиране.
Изграждане И Развитие
Процесът на изграждане се управлява внимателно между нашите дизайнерски и развойни екипи. Ние ще изградим вашия проект, за да отговаря на взискателните стандарти за проектиране и да постигнем оптимална ефективност, преди да бъде предаден на екипа за контрол на качеството за подписване преди стартиране!

Първо Оптимизирани За Мобилни Устройства Уеб Сайтове

Над 1/3 от трафика за търсене идва изключително от мобилни устройства и с насочването на Google към индекс, който е на първо място за мобилни устройства, от само себе си се разбира, че вашият уебсайт трябва да отговаря на мобилни устройства, а нашата услуга за уеб дизайн предлага това и повече.

От съществено значение е вашите потребители да имат последователно изживяване с уебсайта ви, независимо какво устройство използват. Като агенция за уеб дизайн, ние внимателно обмисляме как изглеждат дизайните и колко лесни и интуитивни са за навигиране в безбройните налични устройства.

За Мобилни Устройства Уеб Сайтове

Управлявайте Уебсайта Си Независимо
CMS ви улеснява да добавяте редовно ново съдържание и да поддържате сайта си актуален. Ще останете релевантни, което е страхотно за потребителското изживяване, а сайтът ви ще бъде обхождан по-често от Google.
Нашите уеб дизайнери
Нашите уеб дизайнери изграждат всички наши уебсайтове, използвайки системи за управление на съдържанието (CMS) като Joomla, WordPress и Drupal. Така че можете да актуализирате сайта си, когато пожелаете.
Имате пълен контрол.
Можете лесно да редактирате съдържание, да добавяте нови страници и да обучавате персонала как да го използва. Няма да имате нужда от програмист, който да ви помага с ежедневните задачи.
Контакти