Развитие - Kent Agency | SEO София Агенция
left_bottom_02left_bottom_01
right_bottom_02right_bottom_01

Специализирани Услуги За Развитие

Ние използваме широк набор от инструменти за създаване на уебсайтове, уеб портали и приложения, които са лесни за използване и поддръжка.

Решения По Поръчка
Предоставяне на цялостни решения за разработка, изградени изцяло около нуждите и целите на вашия бизнес.
Вътрешна Експертиза
Нашият екип се състои от 25+ разработчици, работещи във всички основни програмни езици и рамки.
Текуща Поддръжка
Ние можем да предоставим постоянна поддръжка за вашия уебсайт, приложение или софтуер за всяка поддръжка или подобрения.

Разработка, Уеб Дизайн И Поддръжка На WordPress
WordPress е една от най-популярните и мощни CMS (система за управление на съдържанието) поради своята надеждна, стабилна природа и отворен код.

Нашите експертни разработчици на WordPress знаят как най-добре да проектират и разработят вашия уебсайт, като използват най-добрите практики в индустрията. Ние разработваме решения по поръчка, които подобряват скоростта на уебсайта и SEO точкуването. Внедрихме WordPress уебсайтове за доставчици на NHS и местни фирми, използвайки разширението WooCommerce. Други клиенти също са се възползвали от лекотата на използване, дълготрайността, широката мрежа за поддръжка и скалируемостта на WordPress, за да поддържат разширена функционалност.

Ние създаваме сайтове с интуитивен и лесен за адаптиране интерфейс, така че след като работата ни приключи, вие ще можете без усилие да управлявате съдържанието си. Ние също така сме в състояние да предоставим на нашите клиенти обучение, ако това се наложи.

Контакти