Joomla - Kent Agency | SEO София Агенция
Уеб Дизайн На Joomla
Ние проектираме и разработваме защитени сайтове на Joomla с оглед на нуждите на вашата организация.

Уеб Дизайн На Joomla

Дизайн, Разработка И Поддръжка

Joomla е мощна CMS (система за управление на съдържанието), която позволява на потребителите лесно да публикуват уеб съдържание.

С над десет години опит като специализирана агенция за Joomla, нашите експерти знаят как най-добре да проектират и разработят вашия уебсайт, като използват най-добрите практики в индустрията. Внедрихме уебсайтове на Joomla за доставчици на NHS и местни съвети, както и много други клиенти, които се възползват от лекотата на използване, стабилната сигурност и мощната функционалност на Joomla, като многоезична поддръжка и удобни за SEO функции.

След като нашата работа по проектиране и разработка приключи, ние правим наш приоритет да ви обучим как сами да управлявате съдържанието на сайта.

Защо Joomla ?
Joomla захранва близо два милиона уебсайта по целия свят благодарение на своите гъвкави, мащабируеми и адаптивни характеристики, което я прави силен избор на CMS.
Отворен Код
Отворен Код
Изобилието от основни функции на Joomla съперничи на патентовани алтернативни системи за управление на съдържанието, включително обширна мащабируемост на разработката, което я прави невероятно гъвкава, като същевременно е удобна за потребителите и разработчиците.
Сигурен И Здрав
Изградена със сигурността като ключов принцип, сигурната и стабилна база на Joomla я прави основен конкурент за всяка организация, която иска да запази своето онлайн присъствие защитено.
Създаден С Мисъл За SEO
Като друга основна основа на платформата, Joomla е готова за SEO, включително вградени SEO параметри и функции, предназначени да надминат вашите конкуренти.
Дълголетие
Стартирайки през 2005 г., Joomla е на пазара на CMS повече от петнадесет години, печелейки успех с репутацията си на стабилна и дълготрайна платформа, което я прави полезна инвестиция като основа за уебсайта на вашата организация.
Силно Персонализиран
С CMS с отворен код идват безкрайни възможности; Големите разширения на Joomla и пазарът на персонализирани компоненти правят платформата много адаптивна, което ви позволява да мащабирате уебсайта и бизнеса си с течение на времето.

Експертиза, На Която Можете Да Разчита

Работим с Joomla от 2008 г. и предоставяме истинска представа и опит на нашите клиенти.

За организации, които са нови в Joomla, ние можем да предложим консултации за уебсайтове и много обучение за Joomla, за да се чувствате комфортно с вашите процеси за управление на съдържанието. А за клиентите, които имат съществуващ уебсайт, създаден от Joomla, нашите уеб дизайнери ще се радват да предложат насоки как най-добре да подобрите настройката на CMS.

По същия начин нашият екип може също така да ви посъветва кои разширения да използвате, за да рационализирате вашия сайт и да гарантирате, че вашият сайт не е претрупан с ненужни компоненти.

Уеб Дизайн На Joomla

Готов За Всички Ваши Нужди От Поддръжка На Joomla
Нашите пакети за поддръжка са пригодени да отговарят точно на вашите изисквания и включват селекция от други наши услуги, като корекция на сигурността и оптимизиране на търсачки.

Тъй като използваме Joomla от толкова много години, можем да предоставим специална хостинг среда, по-подходяща за вашия уебсайт – и можем да препоръчаме правилната функционалност за сигурност за разширена защита.

Ние предоставяме възможно най-широката гама от услуги за поддръжка, като помагаме на нашите клиенти с:

Изграждане На Уебсайтове
Хостинг И Сигурност
Разработка На Надстройки И Разширения
Инсталиране И Персонализиране На Шаблони
Форматиране И Оформление
Генериране На Карта На Сайта
Внедряване На Инструменти За Наблюдение На Трафика
Joomla Обучение

Изработени Според Вашите Изисквания

Като платформа с отворен код и мощна CMS, нашият опитен екип от дизайнери и разработчици ще гарантира, че вашият уебсайт е изграден според вашите изисквания, използвайки най-новия софтуер на Joomla и най-добрите практики.

Нашите разработчици са специализирани в изграждането на персонализирани компоненти, което означава, че можем напълно да персонализираме вашия сайт, за да изпълни всяка от нуждите на вашата организация, включително, но не само:

Първо обсъждаме кои ISO акредитации
Персонализирани Шаблони За Продукти И Целеви Страници
API Управлявано Агрегиране На Данни
Персонализиран Формуляр
API Аахранва Пощенски Код И Интелигентно Търсене
Софтуер За Геолокация
Софтуер За Многостранични Формуляри
Интегриране На Разширения На Трети Страни
Контакти