Мобилни Приложения - Kent Agency | SEO София Агенция з
Разработка На Мобилни Приложения
Наградена дигитална компания с опитни разработчици на мобилни приложения
Мобилни Приложения, Мобилни Приложения За iOS, Мобилни Приложения За Android,Крос Платформено Мобилни Приложения,

Вдъхнете живот на мобилното си приложение с увлекателен дизайн и подобрена функционалност, за да предоставите изключително изживяване.

Възползвайте се от безпрецедентна видимост, като поставите марката си в центъра на дигиталния свят на потребителя. Едно успешно мобилно приложение ви поставя под ръка на потребителя, на едно устройство, което те използват повече от всяко друго. Независимо дали са за потребители, компании или вашия персонал, мобилните приложения съществуват за удобство. Искате да направите тяхното изживяване без усилие, с лесен потребителски интерфейс, проста функционалност, гладка интеграция и бързи скорости на зареждане, така че вашето приложение да работи безпроблемно.

Тук се намесваме ние. Имаме необходимия дизайн, разработка и технически опит, за да изградим вашето приложение и да гарантираме, че то изпълнява целта си.

Kent Agency разполага със специален екип от разработчици на мобилни приложения, които проектират и създават приложения за iOS и Android, за да отговарят на вашите прецизни спецификации. Нашите разработчици използват Java, Objective-C, Swift, React Native и HTML5 езици за кодиране, за да създават приложения за iOS, Android и междуплатформени.

Отдаден На Качество

Разбиране на вашето приложение, за да можем да предоставим решение за дизайн и разработка, съобразено с вас.

Ние силно вярваме, че сътрудничеството е ключът към успеха. Ние непрекъснато работим с вас и вашите потребители, за да усъвършенстваме вашето мобилно приложение, така че да постига целите си. Ще участвате в създаването на прототип на дизайна, като не само ще ви даде представа за готовия продукт, но и ще ви помогне да насочите окончателното му развитие. Нашият екип работи по най-високите стандарти за качество. Получавате крайния продукт, който искате, и увереност, че вашият продукт е подкрепен от напълно акредитирана QMS.

Разработка На Мобилни Приложения

Нашият Процес

1 Разбиране На Вашия Проект

От съществено значение е да разберем точно какво искате, поради което отделяме време да работим с вас и вашите заинтересовани страни, за да гарантираме, че имаме по-голямата картина. Това разбиране ще информира както дизайна, така и разработването на вашия продукт, намалявайки риска и максимизирайки управлението на потребителите.

2 Проучване
Можем да проведем задълбочени проучвания около вашия продукт. Това може да включва проучване на вашата потребителска база, преглед на съществуващи и нововъзникващи технологии, проверка на бъдещето, анализ на пазара и др.
4 Развитие
След като установихме архитектурата на платформата и външния вид на мобилното приложение, ще преминем към пълното изграждане. Това ще включва внедряване на дизайна, функционалността и системната интеграция, които се изискват като част от изграждането.
3 Дизайн и Рамки
Извличане на цялата информация за мобилното приложение за проектиране на първоначални телени рамки като основен шаблон на вашия дизайн. Ще получите обща представа как ще изглежда приложението, преди да преминем към пълноцветни дизайни.
5 Тестване
Преди да подпишем проект, винаги тестваме приложението от нашия QA екип. Това включва изпитване на единица, интеграция, приемане, регресия, производителност и проучвателен тип, проведено от автоматизирани и ръчни инструменти. Ефективното тестване гарантира, че сме в състояние да доставим качествен краен продукт на нашия клиент.

Вашите Опции

Приложение За iOS
App Store е централен в екосистемата на Apple. Похвалейки се със стотици хиляди приложения за изтегляне, Apple държи командваща позиция в битката за господство на мобилната ОС.
Приложение За Android
Операционната система Android на Google е тежка категория в тази арена. Моделът с отворен код и разнообразната гама от телефони правят този гъвкав и мощен инструмент любим на разработчиците. Възможностите за създаване и предлагане на пазара на креативни и ангажиращи приложения растат ежедневно.
Крос Платформено Приложение
Приложението Cross Platform се възползва напълно от кода, който може да се споделя между операционните системи, което прави разработката по-бърза. HTML5 е най-широко използваният език за чужди приложения. Все още можете да създавате допълнителни добавки за взаимодействие с функциите на телефона.
Контакти