Уеб Разработка - Kent Agency | SEO София Агенция

Уеб Разработка

Решения за разработка на уебсайтове
Знаете какво прави вашия бизнес страхотен и ние ще ви помогнем да го покажете.

Създаден за опит
Имаме специален екип от уеб разработчици, готови да работят с вас, за да направите бизнеса си достъпен чрез ангажиращ и функционален уебсайт. Ние изграждаме сайтове, използвайки най-добрите платформи с отворен код, като поддържаме вашия бизнес сигурен и в съответствие с най-новите технологии.

Joomla
Ние сме един от водещите специалисти по Joomla .Kent Agency разполага с опитен вътрешен екип, който предлага услуги за разработка, проектиране, поддръжка и обучение за тази наградена система за управление на съдържанието.
WordPress
WordPress е една от най-популярните системи за управление на съдържание в света, захранваща над 20% от интернет. Имаме експерти по WordPress в нашия екип, които могат да разработят, проектират и поддържат тази платформа.
Shopify
Shopify е изключително популярна и лесна за използване CMS с много готови функции, което прави изграждането и управлението на онлайн магазин изключително лесно. Това е идеалната платформа за тези, които искат да продават, изпращат и обработват плащания.

Защо да изберете нас като ваша агенция за уеб разработка?

Вашият сайт приближава хората до вас и ние ще ви помогнем да оформите техния опит, като използваме уменията на нашите вътрешни експерти, тъй като ние сме специализирана компания за уеб разработка.

Създадохме 1000 уебсайтове, използвайки набор от инструменти. От проста CMS за ясни сайтове до създадени по поръчка приложения и уеб портали.

Ние ще предоставим висококачествен сайт, който е лесен за използване и управление и ще ви обучим и подкрепим да го използвате в пълния му потенциал.

Уеб Разработка

Опитен Екип За Уеб Разработка

Независимо от вашите изисквания, нашият опитен екип за уеб разработка ще се заеме с вашия проект и ще постигне резултати.

Изработен По Поръчка
Имате нужда от сайт от нулата? Работейки с вас, нашият вътрешен екип ще разработи висококачествени сайтове и приложения по поръчка, които отговарят на индивидуалните нужди на вашия бизнес.
Отворен Код
Ние се доверяваме на най-добрите платформи с отворен код, поради което използваме Joomla, WordPress и Drupal за сайтовете, които разработваме. Това означава, че вашият сайт ще бъде стабилен и актуален за бъдещия ви бизнес.
Комуникация
Трябва да знаете, че изграждаме продукт с мисъл за вас, поради което ще ви държим в течение на всеки етап от процеса на разработка.
Сигурността
Онлайн сигурността е от първостепенно значение в нашето развитие и знаем, че е приоритет за вашия бизнес. Сайтовете, които създаваме, не компрометират данни за дизайна.
Нашият Процес На Уеб Разработка
Екипът за уеб разработка доставя набор от уеб проекти и създава прости и лесни за използване уебсайтове, които стимулират повече бизнес. Въведохме стъпки, за да сме сигурни, че в крайна сметка имате уебсайт, който ви помага да постигнете целите си. Нашият процес включва следните стъпки -
Съберете Прозрения
Разберете какво искате от уебсайта си и разгледайте текущия си сайт, конкурентите и пазара.
Създайте Спецификацията
Създайте съответната документация и очертайте плана на проекта за това, което трябва да бъде доставено.
Дизайн
Първо създаваме телени рамки, за да дефинираме добро пътуване на потребителя и потока към уебсайта, последвано от визуален дизайн за това как ще изглежда и се чувства вашият уебсайт.
Развитие
След това нашите квалифицирани разработчици вдъхват живот на вашите дизайни, добавят съдържанието към сайта и гарантират, че той отговаря на всички устройства.
Тестване
Нещо уникално в нашата агенция за уеб разработка е, че провеждаме пълно тестване, преди нещо да започне да работи, за да изкореним всички грешки.
Разгръщане
Използвайки пълен план за внедряване, ние след това пускаме уебсайта на живо и непрекъснато го наблюдаваме, за да маркираме и разрешим всички проблеми
Контакти