WordPress - Kent Agency | SEO София Агенция
Разработка На WordPress
Имаме вътрешен екип от експертни WordPress разработчици и уеб дизайнери.

Разработка На WordPress

Разработка, Уеб Дизайн И Поддръжка На WordPress

WordPress е една от най-популярните и мощни CMS (система за управление на съдържанието) поради своята надеждна, стабилна природа и отворен код.

Нашите експертни разработчици на WordPress знаят как най-добре да проектират и разработят вашия уебсайт, като използват най-добрите практики в индустрията. Ние разработваме решения по поръчка, които подобряват скоростта на уебсайта и SEO точкуването. Внедрихме WordPress уебсайтове за доставчици на NHS и местни фирми, използвайки разширението WooCommerce. Други клиенти също са се възползвали от лекотата на използване, дълготрайността, широката мрежа за поддръжка и скалируемостта на WordPress, за да поддържат разширена функционалност.

Ние създаваме сайтове с интуитивен и лесен за адаптиране интерфейс, така че след като работата ни приключи, вие ще можете без усилие да управлявате съдържанието си. Ние също така сме в състояние да предоставим на нашите клиенти обучение, ако това се наложи.

Защо WordPress?
В момента WordPress разполага с над седемдесет и пет милиона уебсайта по целия свят благодарение на своя гъвкав, персонализиран и ориентиран към потребителя интерфейс, което го прави най-популярната CMS в мрежата днес. Нашите уеб дизайнери и разработчици на WordPress имат уменията и знанията да използват тази платформа с отворен код, за да проектират и създадат за вас привлекателен, функционален и защитен уебсайт.
Отворен Код
Като CMS с отворен код, WordPress е свободен да се разработва веднага, което означава, че рамката е популярна, което улеснява намирането на вдъхновение, решения и ръководства за това как да управлявате съдържанието на вашия сайт.
В Центъра На Потребителя
Създаден с методология на първо място за потребителя/администратора, панелът за управление на съдържанието в задната част е лесен за разбиране, персонализиране и поддръжка, което прави сайта мащабируем и бъдещ надежден за собствениците на уебсайтове да генерират свое собствено съдържание.
Хиляди Плъгини
Благодарение на популярността си през последните осемнадесет години, WordPress се възползва от голяма база от фенове и разработка, което означава, че има хиляди плъгини, достъпни за потребителите на WordPress, за да разширят функционалността на техния сайт.

Използване На Силата На WordPress

Kent Agency разполага с екип от вътрешни WordPress разработчици и уеб дизайнери, които са работили широко с тази платформа. Ние предлагаме разработка на WordPress, дизайн, поддръжка, обучение, хостинг и консултации по сигурността във всички версии на WordPress.

Ние предоставяме услуга за хостинг на WordPress и ще поставим вашия бизнес в нашата специална хостинг среда, предоставяйки бърза, професионална и надеждна услуга от самото начало. За тези, които се нуждаят от поддръжка на WordPress, уебсайтът ви ще получава рутинни ежедневни резервни копия както на файловете на сайта, така и на базите данни, така че можете да бъдете сигурни, че в случай, че нещо се обърка с уебсайта ви, ние ще можем да го възстановим бързо и без проблеми.

Ние се ангажираме да предоставим оптималната хостинг среда на WordPress за всички уебсайтове на нашите клиенти.

Разработка На WordPress

Готов За Всички Ваши Нужди От Поддръжка На WordPress

Ние ще използваме нашия богат опит, за да помогнем за разрешаването на всеки проблем и да приложим оптималното решение. Ние предоставяме възможно най-широката гама от услуги за поддръжка на WordPress, като помагаме на нашите клиенти

Изграждане На Уебсайтов
Инсталации
Хостинг Надстройки
Надстройки
Сигурност
Разработка На Плъгини
Инсталиране И Персонализиране На Шаблони
Форматиране И Оформление
Възстановяване На Парола
Генериране На Карта На Сайта
Внедряване На Инструменти За Наблюдение На Трафика
Обща Поддръжка И Използване

Добавки И Разширения На WordPress

Имаме богат опит в безпроблемното интегриране на съществуващи плъгини в уебсайтове на WordPress и разработване на персонализирани компоненти, когато е необходимо.
Например, нашите разработчици на WordPress имат опит в внедряването на различни типове плъгини за подобряване на вашия сайт, включително:

Е-Търговия
Календар И Резервации
Персонализирани Многостранични Формуляри
Персонализирани Типове Публикации
Новини И RSS Канали
Социални Канали
Интегриране На Разширения На Трети Страни

Докладване На Данни
SEO
CRM Интеграция
Контакти