Съдържание - Kent Agency | SEO София Агенция
Агенция За Маркетинг На Съдържанието
Съдържанието е отличен начин да достигнете до целевия си пазар, но за да има успех, то се нуждае от насоки и насоки.

 Маркетинг На Съдържанието

Как Нашите Услуги За Съдържание Могат Да Помогнат На Вашия Бизнес Да Се Разрасне

Ние сме специализирани в подпомагането на клиентите да създават съдържание, което стимулира ангажираността и осигурява нов бизнес. Съдържанието не е инструмент за продажба, то се използва за привличане на нови потребители и повишаване на осведомеността за вашата марка. Зад всяко успешно съдържание стои внимателно планиране и силна стратегия, за да се гарантира, че отговаря на изискванията на потребителя.

Съдържанието е основен инструмент във вашата по-широка маркетингова стратегия, независимо дали е необходимо, за да повишите социалните си медии или да подкрепите вашето SEO. Ние сме добре запознати с планирането на съдържание и разкриването на търсенето на аудиторията чрез ключови думи и проучване на конкуренти. Ние създаваме уникално и завладяващо съдържание, което може да бъде споделено чрез вашите маркетингови канали. По същия начин ние също сме в състояние да помогнем при актуализирането и подобряването на съществуващо съдържание, за да подобрим SEO потенциала

Стратегия За Съдържание

Успехът на съдържанието зависи от стратегията зад него. Планирането и създаването на междуканално съдържание в различни формати е това, което е необходимо, за да чуете марката си. От бели документи и публикации на гости до подкасти и видео, истинската стойност на съдържанието е формулирането на структурирана стратегия за достигане до нови аудитории и ангажиране на съществуващите.

Ние работим в тясно сътрудничество с марките, за да ги подкрепим при разработването на успешна стратегия, като същевременно правим равносметка на техните усилия за маркетинг на съдържанието и коригираме плана, за да съответства на бизнес целите. Ние сме в състояние да ви предоставим цялостна маркетингова стратегия за съдържание от първоначално проучване до PR и текущо създаване на съдържание.

Стратегия За Съдържание

Проучване За Разкриване На Възможности
Ние си сътрудничим с клиенти, за да генерираме нови идеи и да провеждаме изследвания на типовете съдържание, което вече е публикувано във вашата индустрия или сектор. Това помага да насочвате маркетинга на съдържанието си, като ви позволява да попълните пропуските в съдържанието, които не са покрити от вашите конкуренти. Провеждаме задълбочени проучвания, за да разберем кои теми и ниши предизвикват най-голям интерес и да включим това в маркетингов план за съдържание, с който да продължим напред. Нашият маркетингов екип има пълната подкрепа на нашите екипи за разработка и дизайн, което ни позволява да предоставяме ефективни маркетингови кампании за съдържание въз основа на резултатите от нашите изследвания.
Имейл Маркетинг
Kent Agency предоставя стратегически и ефективни имейл маркетинг услуги. Ние проектираме и създаваме шаблони, разработваме стратегии и предоставяме креативно писане на копия, за да гарантираме, че вашите имейли водят нови потенциални клиенти и предоставят вълнуващи възможности за вашия бизнес.
Имейлът Все Още Е
Изключително популярен и доказан маркетингов канал с честота на кликване, превъзхождаща тази на социалните медии и партньорския маркетинг. Нашият екип също така гарантира, че всички усилия за изпращане по имейл ще попадат в рамките на разпоредбите на GDPR.
Водещи Магнити
Фуниите с водещи магнити също насърчават ангажираността на потребителите чрез изграждане на доверие и интерес с течение на времето. Ние помагаме да изготвим стратегия и внедрим фунии с водещи магнити, за да постигнем необходимите цели и да ги адаптираме за вашия бизнес, за да повишим осведомеността за марката.
Маркетингов Екип
Нашият вътрешен набор от умения е широк с експерти по графичен дизайн, анимация, фотография, писане на текстове, PPC, SEO и социални медии, за да назовем само няколко, което означава, че сме подготвени да изпълним вашите маркетингови цели за съдържание и да ви дадем насоки и свежи идеи, за да ви помогнем
Създаване На Съдържание Създаване На Съдържание
Имаме изобилие от креативни умове и страстни хора, които могат да работят с вас през целия процес на създаване на съдържание.
E-Tърговия
За да организирате успешно онлайн магазин, ще трябва да си сътрудничите с много хора, всеки от които изпълнява различни роли. Системите за E-Tърговия на Kent Agecy ви позволяват да задавате разширени потребителски привилегии и отделен достъп за потребителски групи и потребители.

Копирайтинг

Нашият екип от квалифицирани копирайтъри има опит в предоставянето на всякакъв вид съдържание.

Кампании В Социалните Медии
От ефектно копие за кампании в социалните медии до подбрано съдържание за технически брошури, ние предлагаме на нашите клиенти пълен спектър от копирайтинг услуги.
Публикации В Блогове
Пишем редовни публикации в блогове за огромен набор от клиенти от различни сектори.
PPC Кампании
Ние пишем текст, за да увеличим честотата на кликване за PPC кампании.
Съдържание За Уеб Сайтове
Ние пишем съдържание за чисто нови уебсайтове, за да увеличим обхвата и да изградим доверие.
Дигитален PR
Постигането на качествени връзки обратно към вашия сайт е отличен начин за подкрепа и подобряване на вашето SEO класиране, но също така помага за увеличаване на видимостта на марката онлайн и изтласкване на вашето съдържание пред подходяща аудитория.
Цифрови PR Услуги
Ние предоставяме цифрови PR услуги на клиенти и създаваме активи с качествено съдържание като инфографики, доклади, бели книги или публикации в блогове, които могат да генерират нови обратни връзки за вашия уебсайт.
Стратегия
От публикации на гости до изграждане на прекъснати връзки, ние ще създадем стратегия, за да гарантираме, че ще достигнете до целевите аудитории.
Контакти