PPC - Kent Agency | SEO София Агенция...
Услуги С Плащане На Клик (PPC).
Ние създаваме ефективни PPC стратегии, за да увеличим видимостта на уебсайта, да увеличим потенциалните клиенти, трафика и продажбите и да увеличим максимално онлайн потенциала на вашата компания.

Услуги С Плащане На Клик (PPC).

Показвайте рекламите си на правилните места, за да ги насочите към правилните хора, със специалисти по плащане на клик

Pay Per Click е форма на платена онлайн реклама, която може да ви осигури мигновен трафик към уебсайта ви, което го прави идеален маркетингов инструмент за вашия бизнес. Google Ads е най-голямата платформа на пазара и е най-вече синоним на PPC в индустрията. Страниците с резултати от търсенето на Google са изключително претъпкани и платените реклами ви осигуряват незабавна видимост. Работата с PPC агенция, ръководена от консултанти Pay Per Click, е най-бързият начин да получите кликвания, посещения и потенциални клиенти за вашия уебсайт.

Като специалисти по плащане на щракване, нашите услуги ще гарантират, че бюджетът ви за платени реклами ще надхвърли, обхващайки Google търсене, дисплей, пазаруване и Bing.

Какви Са Предимствата?
Платеното търсене често е ключов компонент в една по-широка успешна маркетингова стратегия и ефективните PPC реклами могат да ви помогнат да се откроите от тълпата и да повишите осведомеността за марката.

Някои предимства на платените рекламни услуги включват:

Генерирайте Повече Трафик
Осигурете незабавно повишаване на трафика, за да повишите осведомеността във вашата кампания; 40% от хората кликват върху платени реклами.
Вземете Leg-Up
Получете експозиция на първа страница, за да сте още една стъпка пред конкурентите си на пазара.
Оптимизирани Потенциални Клиенти
Внимателно наблюдаваните потенциални клиенти могат да бъдат оптимизирани допълнително и да увеличат трафика, както и възможността за реализации.
Разширете Марката Си
Отворената реклама на вашата марка повишава осведомеността на вашия целеви пазар за вашата марка, като помага за изграждането на доверие.
Проследяване На Реализациите
Получете точни данни за проследени посетители на вашия сайт, както и реализации.е.
Разработване На Стратегия За Ключови Думи
Получете ценна информация за вашите най-ефективни ключови думи, за да приписвате по-рентабилни разходи

Изграждането Води В Дългосрочен План

Платеното търсене може бързо да привлече нови клиенти и да даде време на усилията ви за органично търсене да се изплатят и да започнат да привличат дългосрочен и по-рентабилен трафик на уебсайта. PPC одитите, проведени от PPC консултант, ще прегледат всяка съществуваща кампания, която сте създали, и ще намерят области за оптимизация, за да ви донесат по-добри резултати.

Услуги С Плащане На Клик (PPC).

PPC Кампании
С договорен месечен бюджет нашият специализиран екип може да генерира PPC резултати, които ще трансформират вашия бизнес. Нашите PPC договори са гъвкави, така че можем да започнем, спрем, поставим на пауза или променим вашите реклами по всяко време, за да отговарят на вашите нужди и бюджет.
Нашата Услуга Pay Per Click
Нашата услуга Pay Per Click се състои от управление на бюджета, офериране за ключови думи, създаване на реклами, текущо наблюдение и отчитане на кампании.
Преди началото на кампанията, ние ще обсъдим вашите цели с вас и ще препоръчаме кампаниите и разходите за постигане на това.
Нашата Услуга За Управление На PPC
Като част от нашата услуга за управление на PPC, ние също ще настроим проследяване на реализациите, така че да можете да наблюдавате възвръщаемостта на инвестицията си. Правилното проследяване на реализациите е от съществено значение за измерване на резултатите, но също така и за подпомагане на вземането на решения, когато става въпрос за вашия маркетинг.
E-Tърговия
За да организирате успешно онлайн магазин, ще трябва да си сътрудничите с много хора, всеки от които изпълнява различни роли. Системите за E-Tърговия на Kent Agecy ви позволяват да задавате разширени потребителски привилегии и отделен достъп за потребителски групи и потребители.

Продавайте Повече С Google Пазаруване

oogle Пазаруване е задължително за всеки уебсайт за електронна търговия. Рекламите за пазаруване получават първокласна позиция в SERPs.

Кликване Върху Рекламите Ви
Информацията за вашия продукт, цената и конкурентоспособността са незабавно видими за всички, така че е вероятно да привлечете потребители с по-високо качество, кликващи върху рекламите ви.
Като Ваша PPC Агенция
Ние ще настроим вашата емисия за пазаруване в Търговски Център и ще структурираме продуктите ви в кампании в Google Ads.
Реклами В Мрежата За Търсене
Това е много по-рентабилна форма на платени реклами за сайтове за електронна търговия и вероятно ще видите по-добър процент на реализация, отколкото ако разчитате на реклами в мрежата за търсене.
Управление И Оптимизиране
Ще наблюдаваме, управляваме и оптимизираме вашите кампании и продуктова информация, за да увеличим видимостта на продукта.
Дисплейни Реклами И Ремаркетинг
Представете марката си пред целевата си аудитория, докато сърфират в мрежата с помощта на дисплейната мрежа на Google.
Дисплейните Реклами
Дисплейните реклами са чудесен начин за изграждане на информираност за марката и дори можете да насочвате към потребители, които преди това са посетили вашия уебсайт с реклами за ремаркетинг. И също така е с ниска цена. Нашите PPC специалисти изграждат дисплейни кампании, изградени около вашата целева демографска група, и гарантират, че рекламите се показват само на подходящи за вашия бизнес сайтове.
Вашата Марка
С подкрепата на нашия екип по графичен дизайн можем също така да проектираме зашеметяващи банери, които правят вашата марка да се откроява. Те ще използват насоките на вашата марка и винаги ще получаваме одобрение от вас за копието и дизайна, преди да пуснем рекламите на живо.

Ако се нуждаете от PPC одит или експертизата на агенция за плащане на клик, ще се радваме да чуем от вас.

Контакти