SEO - Kent Agency | SEO София Агенция за уеб дизайн
SEO Услуги
Увеличете максимално потенциала за органично търсене на сайта си с базирана на данни SEO стратегия, която ще осигури възвръщаемост на инвестицията.

SEO Стратегия

Ще ви помогнем да подобрите органичния трафик и реализациите на вашия сайт с постоянна SEO стратегия.

Най-високо класираните резултати от търсенето трябва да са най-подходящите уебсайтове за заявката за търсене на потребителя. Вашата стратегия трябва да се съсредоточи върху привличането на потребители, които ще се ангажират и ще преобразуват. Не само трябва да насочвате към правилните фрази, вашите целеви страници трябва да бъдат съобразени с потребителя, за да осигурят най-доброто потребителско изживяване.

Ние проучваме и анализираме вашия уебсайт, вашата целева аудитория и конкуренцията, за да информираме нашата кампания за оптимизиране на търсачките. След това ще формулираме план за коригиране на съдържанието, подобряване на дизайна и подобряване на здравето на сайта, като същевременно внимателно популяризираме вашия уебсайт онлайн.

Проучване, Одит И Анализ
Всеки бизнес и уебсайт са различни, поради което ние винаги създаваме индивидуална стратегия за нашите клиенти. Трябва да разберем вашия бизнес, вашите цели и вашите конкуренти, за да можем да проведем SEO одит, за да ви помогнем да предоставите стратегия, която ви носи резултати.
Анализ На Конкурентите
Ще започнем с проучване на ключови думи и конкуренти, за да анализираме съществуващата ви ефективност при търсене. Прегледът на уебсайтовете на вашите конкуренти ще предостави безценна информация за това как да извлечете максимума от вашия. Това ще подчертае силните и слабите страни, свързани с текущия ви сайт и възможностите за подобрение.
Препоръки
Ще направим препоръки въз основа на нашите изследвания и познания и ще изработим персонализирана стратегия за оптимизиране на търсачките, като използваме Google Analytics и нашия софтуер за SEO, за да наблюдаваме ефективността на уебсайта, както и вашите целеви цели.
Действие
Въз основа на събраните данни ние ще реагираме и ще реагираме, като правим промени и актуализации на уебсайтовете, когато е необходимо.

Техническо SEO

От съществено значение е да сте в крак със здравето на вашия сайт. Искате да направите възможно най-лесен за потребителите и Google достъп до уеб съдържание. Техническото SEO разглежда проблеми с индексирането, повредени връзки и аномалии при обхождане. Ние използваме продукти на Google, като Search Console, както и инструменти на трети страни, за да наблюдаваме и управляваме здравето на вашия уебсайт и да го поддържаме.

Техническо SEO

SEO На Страницата
Оптимизацията на страницата за търсачки се фокусира върху подобряване на скоростта, дизайна и съдържанието на сайта, за да представи информацията, която потребителите искат. Това е повече от просто добавяне на ключови думи за копиране; трябва да помислите как дизайнът и копирането влияят върху пътуването на потребителя. Сайт, който фокусира съдържанието си върху крайния потребител, естествено ще включва подходящи термини за търсене, за да опише предлагания продукт или услуга.
Нашият SEO Eкип
Нашият SEO екип използва най-добрите практики на Google, като се възползва напълно от изобилието от информация, която Google предоставя, за да помогне на фирми като вашия.
Google Подобрява Своя Алгоритъм
Търсенето е плавно и непрекъснато се актуализира, тъй като Google подобрява своя алгоритъм, така че ние непрекъснато се учим и следим лидерите на мисълта в индустрията, така че да сме наясно с тенденциите, новите техники и идеи.
SEO На Страницата
Ние възприемаме ориентиран към потребителя подход към SEO на страницата, като анализираме намерението на потребителите и съответно коригираме съдържанието. Това гарантира, че докато следваме указанията, за да направим правилните основи на нашата уеб страница, ние непрекъснато се опитваме да създадем подобрено изживяване, което поставя вашия сайт над останалите.
Обхват И SEO Извън Сайта
Има значение как вашият уебсайт се показва в интернет. Важно е да поддържате последователно представяне на вашата марка и да гарантирате, че уебсайтът ви е авторитетен и надежден. Извънсайтовото SEO разглежда достигането, познаваемостта на марката, социалната видимост, сайтовете за рецензии на трети страни и дори вашите обяви в Google My Business и Bing Places. Ние ще ги наблюдаваме и управляваме като част от вашата кампания, за да сме сигурни, че уебсайтът ви се възползва максимално от тези външни канали.
Управлението На Вашия Съществуващ Профил
Ние също така работим върху управлението на вашия съществуващ профил за обратна връзка и преглеждаме нискокачествени уебсайтове, които може да се свързват с вас. Всяка стратегия за обратна връзка трябва да се фокусира върху естественото подобряване на качеството и уместността на домейните, свързващи към вашия сайт.
E-Tърговия
За да организирате успешно онлайн магазин, ще трябва да си сътрудничите с много хора, всеки от които изпълнява различни роли. Системите за E-Tърговия на Kent Agecy ви позволяват да задавате разширени потребителски привилегии и отделен достъп за потребителски групи и потребители.
Контакти