Облачни услуги - Kent Agency | SEO София Агенция
Управление На Облачни Решения
Ние можем да поддържаме ИТ инфраструктурата на вашия бизнес с мащабируеми облачни решения, проектирани според вашите изисквания.

Облачни услуги

Какво Е Облачно Изчисление?

Достъп до ИТ ресурси през интернет при поискване. Вместо да поддържате свои собствени физически сървъри или центрове за данни, можете да получите цялата изчислителна мощност, от която се нуждаете, от облачен доставчик.

Кент Ажанс предоставя управлявани облачни решения. Ние работим с вас, за да разберем вашите ИТ изисквания и да идентифицираме най-добрите облачни продукти за вашите нужди. Ще ви помогнем да мигрирате вашата съществуваща инфраструктура към облака и ще ви предоставим постоянна поддръжка, за да увеличите максимално нейния потенциал.

Нашите Облачни Услуги.

Кент Ажанс предоставя цялостна управляване облачна услуга. Възползвайки се напълно от най-добрите продукти, налични на пазара, ние можем да проектираме и изградим облачна инфраструктура по поръчка за вашия бизнес.

Нашите услуги включват:

Облачни Изчисления
Облачно Консултиране
Облачна Поддръжка И Поддръжка
Онлайн Архивиране На Данни, Архивиране На Данни В Облак
Disaster Recovery В оОблака
Частен Облачен Хостинг
Microsoft Office 365 Business
AWS Услуги
Решения На Microsoft Azure
Хостван Работен Плот На Windows
Ние Можем Да Ви Помогнем
Имаме специален екип за поддръжка на инфраструктура, който е специалист по AWS, Azure и Office 365, който може да създаде решение за вас.
AWS Консултации
AWS е най-големият доставчик на облачни услуги с множество продукти, които могат да се използват от бизнеса в подкрепа на предоставянето на услуги. Той е сигурен, гъвкав и мащабируем и е доверен доставчик на облачни инфраструктури. Blue Frontier е партньор на AWS, което означава, че можем да предоставим на клиентите цялостни съвети за платформата. Няма значение какъв размер е вашият бизнес или кой сектор, ние можем да създадем решение за вас.

Частен Облачен Хостинг

Хоствайте вашия уебсайт, приложение или софтуер в специална хостинг среда, която е сигурна, надеждна и ви дава пълен контрол. Ако обработвате чувствителни данни и искате да запазите собствеността и контрола, но искате всички предимства на облачно решение, ние можем да ви помогнем да изградите частна облачна инфраструктура, която е посветена на вас и вашия бизнес.

Облачни услуги

Контакти