ИТ решения - Kent Agency | SEO София Агенция
ИТ решения
Предоставяне на индивидуално решение за техническите проблеми на вашия бизнес. Ние консултираме, внедряваме, управляваме и поддържаме вашите ИТ. Ние сме екип от опитни ИТ консултанти и инженери.
Нашите техници ви предоставят консултации, внедряване и управление на ИТ решения, които са проектирани и изградени според нуждите на вашия бизнес.

ИТ решения

ИТ Доставки

Ние ви помагаме да управлявате вашите ИТ доставки, като работим с вас и заинтересованите страни, за да разберем нуждите на вашата компания и да идентифицираме най-добрите продукти. От спецификация, проучване и демонстрация до внедряване, миграция и всякаква следпродажбена поддръжка, можете да възложите всичко на нашите консултанти. Имаме екип от експерти, които разбират най-новите технологии и как най-добре могат да бъдат внедрени за бизнеса, независимо дали сте голяма или малка организация. Ние можем да се справим с всичко, за да можете да се съсредоточите върху най-важното: вашия бизнес.

Допълнителни Услуги
Kent Agency предлага набор от услуги, които подпомагат бизнеса с техните ИТ. Нашите управлявани решения ще ви помогнат да работите ефективно, гъвкаво и сигурно:
Говорете с нашите консултанти и ние ще изградим индивидуално решение за вашия бизнес, което е посветено на това, от което се нуждаете.
ИТ консумативи
Управление на ИТ проекти
Мрежови услуги/решения
Виртуализация
Управление на сървъри и инфраструктура
Wi-Fi услуги
Непрекъснатост на бизнеса и възстановяване след бедствие Редовно архивиране и проверки на данни
Рутери, суичинг и WiFi
Защита на крайна точка и сървър с интелигентно откриване и реакция на крайна точка
Сървъри и устройства за съхранение
Окабеляване, Връзка и Интернет

Мрежови Решения

Вашата мрежова инфраструктура е неразделна част от ежедневната работа на вашия бизнес. Поддържането на непрекъсната работа, достъпност, скорост и сигурност е от съществено значение, за да поддържате всички да работят и вашият бизнес е сигурен. Можем да ви подкрепим при изграждането и управлението на вашата мрежа, така че да е стабилна и мащабируема и много по-рентабилна.

ИТ решения

Управление На Сървъри
Екипите за управление на сървъри отговарят за сигурността на сървъра, както и за управлението на хардуера, софтуера и архивирането на организациите. Нашите системни администратори използват инструменти за управление на сървъра за достъп до автоматизирани отчети и получаване на сигнали, ако има проблем, което им позволява да реагират бързо и да го разрешат, преди да се превърне в по-голям проблем. Нашият опитен екип използва специализиран софтуер, за да рационализира работния процес и да увеличи производителността.
Ние сме повече от вашия екип за ИТ поддръжка.
Нашите техници ви предоставят консултации, внедряване и управление на ИТ решения, които са проектирани и изградени според нуждите на вашия бизнес. Технологията е в основата на всички съвременни бизнеси и ние ще ви помогнем да развиете вашата инфраструктура, за да увеличите максимално ефективността на вашата компания.
Непрекъснатост На Бизнеса И Възстановяване След Бедствие
Никога не трябва да се пренебрегва планът за непрекъснатост на бизнеса и възстановяване след бедствие – никога не знаем кога е следващата криза зад ъгъла. Нашите консултанти могат да ви помогнат да планирате предварително и да приложите всички процеси или решения, които са необходими, за да можете да поддържате работоспособност при спешни случаи.
Независимо дали това е защита на данните в случай на повреда на имущество или кражба, или гарантиране, че всеки в бизнеса може да работи от вкъщи. Ние ще направим одит на вашия бизнес и ще изготвим стратегия, за да поддържате бизнеса си работещ.
Контакти