ИТ поддръжка - Kent Agency | SEO София Агенция
Услуги За ИТ Поддръжка
Компания за ИТ поддръжка на бизнеса

Услуги За ИТ Поддръжка

Ние Сме ИТ Специалисти, Предоставящи Технически Решения На Фирми

Kent Agency разполага със специален екип от вътрешни ИТ експерти с десетилетия опит в работата с местни, регионални и национални фирми.

Ежедневно диагностицираме ИТ проблеми и предоставяме рутинна софтуерна и хардуерна поддръжка. Ние също така предоставяме консултации за внедряване на нови системи и планиране при извънредни ситуации. Каквито и да са нуждите на вашия бизнес, ние можем да ви предоставим индивидуално решение в подкрепа на вашия бизнес.

Основни ИТ Услуги
Ние предоставяме широка гама от услуги за ИТ поддръжка, за да подпомогнем вашия бизнес, докато растете, включително, но не само, следните основни основни ИТ услуги.
Отдалечена ИТ Поддръжка
Отдалечената ИТ поддръжка е популярен избор и ценово ефективно решение за много фирми. Предлагаме бърза и удобна услуга за дистанционна ИТ поддръжка за разрешаване на проблеми с пароли, софтуерни надстройки или инсталации или конфигуриране на мрежови промени.
24/7 IT Поддръжка
Нашата 24/7 ИТ поддръжка осигурява бърза реакция за незабавно разрешаване на спешни проблеми, за да гарантира, че вашите ИТ системи са стабилни. Нашият екип за поддръжка също прилага планове за действие при извънредни ситуации за намаляване на риска, като гарантира, че можете да продължите да работите в случай на ИТ повреда.
ИТ Услуги По Преместване
Преместването на офис пространство е достатъчно стресиращо с главоболието от настройването на новата ИТ среда. Нашите експерти по техническа поддръжка са на разположение, за да улеснят преместването на вашия офис, като намалят времето за престой и гарантират бързо възстановяване на нормалните операции.
Мрежови Решения
Надеждната мрежа е от съществено значение, особено ако имате служители, които работят дистанционно. Нашите професионалисти в мрежовите решения гарантират, че персоналът има сигурен достъп до данни и приложения от всяко място.
Виртуализация
Възприемането на технологии за виртуализация предоставя на вашия бизнес множество предимства. Виртуализацията обещава опростени системи, които са мащабируеми и гъвкави, като същевременно ви спестяват пари.
Управление На Сървъра
Управлението на сървъра е от решаващо значение за функционалността на бизнеса. Подкрепяме клиенти със сигурност на сървъра, съхранение на данни, хостинг на уебсайтове, имейл и други, като непрекъснато наблюдаваме и поддържаме сървъри, за да поддържаме вашата организация.

Допълнителни услуги

В допълнение към предоставянето на горните напълно изчерпателни услуги, ние можем да предоставим следното, за да задоволим вашите нужди:

Техническа диагностика
Хардуерна и софтуерна поддръжка
Консултация за сигурност
Възстановяване на данни и планиране на непрекъснатостта на бизнеса
Мрежова сигурност, диагностика, проектиране и внедряване
Сървърни миграции, дизайн и внедряване
Поддръжка на Microsoft Windows
Консултации за лицензиране на Microsoft, доставка и докладване
Проектиране, внедряване и поддръжка на безжична мрежа
Мониторинг на ефективността на системата и сигурността

Услуги За ИТ Поддръжка

Възползвайте Се От нашите Услуги За ИТ Поддръжка
И Бърз Отговор

Pазрешете Бързо Всеки ИТ Проблем И Поддържайте Бизнеса Си В Движение.
Нуждаете се от специализирана поддръжка на една ръка разстояние, за да предотвратите смущения, а ние имаме инженери, които поддържат бизнеса всеки ден, за да коригират проблемите възможно най-скоро.
Намаляване На Риска
Ние работим в заплашителна киберсреда, с вируси и зловреден софтуер, представляващи ежедневен риск. Тези рискове са напълно управляеми чрез рутинна поддръжка, корекции и най-добри практики. Имаме опит в идентифицирането на уязвимости и прилагането на подобрени мерки за сигурност, за да спрем тези заплахи
Намалете Времето На Престой
Уверете се, че вашите ИТ системи са стабилни и надеждни с редовна поддръжка и мониторинг. Ние ще се погрижим за това вместо вас, за да защитим бизнеса ви от заплахи и ще се справим с проблемите, преди те да представляват риск.
Доказателство За Бъдещето На Вашия Бизнес
Възползвайте се максимално от новите технологии, за да тласнете бизнеса си напред. Ние не просто предоставяме ИТ поддръжка, ние ви помагаме да се развивате с нея. Ние сме в крак с най-новите технологии и можем да помогнем за подобряване на бизнес производителността и ефективността чрез технологиите.

Ние използваме технологията много добре.

Kent Agency се отличава в своята област със своя R&D и инженерен подход и прави растежа си устойчив благодарение на високата си удовлетвореност на клиентите.
Kent Agency е създала решения за уеб дизайн, интернет реклама и управление на социални медии за над 450 компании в различни сектори от създаването си.

Решения, които подобряват вашия бизнес...
Понастоящем обслужващ с офиси в Хасково и София, Кент Ажанс произвежда решения, за да помогне на бизнеса да развие своя бизнес.
Решения за дигитален маркетинг!
Попълнете нашия формуляр за оферта, за да достигнете до впечатляващи решения за уеб дизайн, социални медии и интернет реклама.
Microsoft
Като водещ доставчик на софтуер, нашият персонал владее отлично всички продукти на Microsoft, предлагайки поддръжка в Hyper-V, SQL, сървърна миграция и др.
Контакти