Microsoft Power BI - Kent Agency | SEO София Агенция
Услуги За Разработка На Microsoft Power BI
Ние генерираме повече данни от всякога. Power BI е инструментът за визуализация, който ви помага да осмислите всичко, позволявайки ви да вземате по-добри бизнес решения.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI събира данни от множество облачни и локални източници на данни в едно хранилище, за да улесни анализирането и разбирането на вашите бизнес данни.

Решенията на Power BI позволяват на потребителите да се свързват със стотици източници на данни, да моделират данните и след това да ги споделят в цялата си организация. Power BI трансформира данните в проницателно табло за управление чрез графики и диаграми, готови да помогнат на потребителите да разберат и научат повече за своя бизнес.

Всеки, който разбира от Excel, може да използва Power BI, а истинската сила е възможността бързо да трансформирате масиви от данни в удобен за потребителя интерфейс, за да ускорите бизнес решенията.

Power BI Изгражда Доверие Във Вашите Данни

Консултирането на Power BI подобрява ефективността в рамките на организациите и увеличава производителността. Нашата услуга Power BI ще гарантира, че цялото проследяване на данни е правилно внедрено, което дава възможност на бизнеса да взема решения, използвайки данни, на които имат доверие.

Ние създаваме стабилни среди за съхранение на данни, така че нашите клиенти да могат ефективно да използват своите данни с увереност. Като сребърни партньори на Microsoft, ние имаме богат опит в моделирането на структурирани данни, SQL кодирането и проектирането и внедряването на складове за данни.

Microsoft Power BI

9 Предимства На Power BI
Използването на неточни данни е скъпо за бизнеса или всяка друга организация. Нашата консултантска услуга Power BI позволява на нашите клиенти да продължат с увереност и да вземат ясни решения, използвайки надеждни данни.
Импортиране На Данни
Импортирайте огромни количества данни от различни източници за разлика от всяка друга платформа
Защита На Данните
Защитете данните на Power BI с Microsoft Information Protection и Cloud App Security
Машинно Обучение
Вграденото машинно обучение анализира данните, за да помогне за откриването на тенденции и възможности
Облачна Технология
Power BI използва базирана на облак технология, която продължава да се развива
Персонализиране На Изгледите
Потребителите могат да създават персонализирани табла за управление за достъп до най-подходящите данни
Удобен За Потребителя
Удобният за потребителя интерфейс, който улеснява навигацията
Безпроблемна Интеграция
Той се интегрира безпроблемно с популярни инструменти на Microsoft като SharePoint и Office 365
Поддръжка От Трети Страни
Също така се интегрира с продукти, които не са на Microsoft, като Google Analytics и Mailchimp
Поточно Предаване На Данни
Предавайте анализи в реално време и използвайте AI на Microsoft, за да намерите бързо прозрения
Аналитичен Одит
Ние извършваме подробна оценка на текущата конфигурация и валидността на вашите инструменти за събиране на данни, включително Google Analytics
Внедряване И Конфигуриране
Нашите технически експерти помагат на клиентите да използват Power BI, за да обединят своите данни и да ги интегрират със съществуващи приложения, базирани на облак.
Визуализация
Създаваме персонализирани визуални елементи и персонализирани табла за управление, за да помогнем на потребителите да вземат по-добри решения.
Текуща Поддръжка И Наблюдение
Power BI консултантски услуги и услуги за наблюдение на данни след настройката. Ние наблюдаваме данните чрез табла за управление, автоматизирани отчети и персонализирани сигнали.
Power BI Решения, Предоставени От Експерти На Microsoft
Нашите Power BI консултанти предоставят технически съвети, управление на проекти и обучение за Power BI, Microsoft SQL, интегриране на SQL сървър и услуги за отчитане.
Правилното използване на пакета
Правилното използване на пакета инструменти за данни на Microsoft значително ще подобри използването на интеграция на данни, анализи и бизнес разузнаване от вашия бизнес.
Като партньор на Microsoft, нашият технически екип ще ви помогне
да преодолеете всякакви проблеми с разработката на Power BI, таблата за управление, визуализацията или управлението на проекти. Нашият екип има опит в миграцията и помага на клиентите да приемат нови технологии, за да прокарат бизнеса си напред.
Ако искате да проведете разговор за по-добри данни
обърнете се към печелившия Microsoft Partner’s Kent Agency и използвайте нашия набор от умения, за да внедрите успешно Power BI във вашата организация.
Контакти