Видео продукция - Kent Agency | SEO София Агенция
Видео продукция
Създавайте завладяващи видеоклипове, които ангажират вашата аудитория и стимулират растежа на вашия бизнес.

Видео продукция

Постигнете повече със съдържанието си, като използвате силата на видеото, за да създадете по-насочени и въздействащи съобщения.

Не е нищо ново, но това, което се промени, е колко важно е станало видеото за дигиталния маркетинг. Видеото стимулира трафика, задържа посетителите и преобразуващите, което го прави от съществено значение за маркетинга, продажбите и растежа на бизнеса.

Независимо дали търсите кратък промоционален видеоклип, бизнес или корпоративен видеоклип, анимиран обяснителен или образователен видеоклип или дори мащабна продукция, нашият екип ще ви напътства от концепцията до завършването.

Ние Сме Агенция За Креативна Видео Продукция
Нашата видео продукция започва, когато сте готови. Ние ще начертаем сценарии и график за предпродукция, който ясно дефинира вашата промоционална или корпоративна видео стратегия. Ще предоставим толкова помощ, колкото ви е необходима с писането и подготовката на сценария.
Инструментите, с които разполагате, включват озвучаване, създаване на видео анимация, заснемане на интервюта с ключови лица с влияние, персонал и клиенти и ние ще бъдем там на всяка стъпка. Вашият проект може да включва всякакъв вариант или комбинация от много елементи. Ние осъзнаваме важността да се уверим, че вашата видео продукция е в съответствие с насоките на вашата марка.
Маркетинг
Както подсказва заглавието, това е вашата възможност да разкажете на света за предлагания от вас продукт или услуга.
Обяснителни Видеоклипове
Демонстрируеми или „как да“ видеоклипове ще помогнат на хората да разберат концепции или процедури, които е трудно да се обяснят с други средства.
Ръководства И Информация
Видеоклип от „първо лице“ може да улови преживяване или продукт, предоставяйки ценна представа и вдъхновявайки други, които може да искат да изпробват същото пътуване или продукт.
Наука И Изследвания
Откритията и новите технологии могат да създадат фантастично и полезно прозрение, от което другите да се учат. Освен това дава шанс на компанията да сподели професионализма си с други колеги.
Твоята История
Твоята история си е твоя история. Колкото и категории и допирни точки да поставим тук, вашата история може да ни отведе и вас в съвсем различна посока.
Образование
Пренесете своя урок или класна стая в дигиталния свят. Можем да снимаме с една или няколко камери.

От Концепция До Реализации

Нашите видео услуги започват с вас. Ние ще работим с вас, за да разберем вашите нужди, цели и как най-добре да предадете вашето послание. Писане, усъвършенстване, ощипване до готовност на всеки елемент.   Kent Agency ще ви подкрепя по време на целия проект и може да направи толкова малко или толкова, колкото ви е необходимо. Проектите могат да варират от проектиране на заглавие или графична последователност за кратка поредица от еднократни видеоклипове от 10 секунди до една минута или ако имате нужда от няколко видеоклипа, за да поддържате цяла маркетингова кампания, можем да направим и това.

Видео продукция

Видео продукция

Видео За Мултиплатформи
Услугите за стрийминг на видео, кодеци и стандарти са на нашият език. Подготвянето на вашето видео за излъчване, възпроизвеждане на събития или онлайн означава използване на стандарти, които пасват във всяка среда. Ние ще създадем тези различни типове възпроизвеждане, които позволяват на вашата програма да блести, където и да се види.
Планиране
Очертаването на идеи и писането на лечение са първите стъпки. Коя е вашата целева аудитория? Какви послания трябва да предадете? Тъй като аудиториите се идентифицират и основните допирни точки стават ясни, стават и най-добрите визуални езикови инструменти, с които да се ангажирате. Брифът ще се превърне в сценарий, а сценарият може да се превърне в сценарий, който се превежда в крайното парче.
Стрелба
4k камери и обективи? Проверете. Кардани и плъзгачи? Проверете. Искаме вашите кадри да се открояват. Това може да включва всичко - от интервюта с ключови влиятелни личности, персонал и клиенти, изтичане на събития и места до кадри с дрон на вашата сграда или забавен каданс. Ние ще работим по разумен график за снимане, който е уважителен и отговаря на вашия бизнес.
Редактиране
Редактирането на видео е за реализиране на вашата визия. Ще пренесем кадрите в постпродукция и един от нашите видео редактори ще оформи добре редактирано парче, което съчетава прости или сложни графични елементи с музика, глас зад кадър и всичките ви записани кадри, като включва всички придобити елементи в микса. Когато видеоклипът започне да се оформя, вие ще решите къде и кога да се гледа.
Разпределение
В дигиталната ера вашите кадри могат да обиколят половината свят за милисекунда, но за тези, които все още се нуждаят от пресовани копия, можем да организираме толкова копия на вашата програма, колкото са ви необходими. Дизайнът и етикетирането ще отразяват вашия дизайн и марка. Можем също така да ви помогнем да планирате разположението и промоцията на вашето видео и как да достигнете до възможно най-много хора.
Контакти