Разработване на софтуер - Kent Agency SEO София Агенция
Услуги За Разработка На Софтуер
Създайте всяко софтуерно приложение с подкрепата на нашите вътрешни екипи за разработка

Разработване на софтуер

Пълна Услуга За Разработка На Софтуерни Приложения

Kent Agency разполага със специален екип за разработка на софтуерни приложения. Специализирани в езиците за програмиране C, Ruby, SQL и Python и използвайки .NET и Rails Frameworks, ние имаме способността да трансформираме вашите идеи в търговски продукт.

Нашите екипи за разработка са подкрепени от нашите вътрешни тестове и екипи за DevOps, които гарантират, че сме в състояние да внедрим функционално и сигурно решение.

Създайте Всяко Приложение С Помощта На Microsoft .NET
Kent Agency е опитна агенция за разработка на .NET, която може да създава, персонализира и поддържа приложения със сложни системни изисквания. .NET е гъвкава и мощна рамка и ние можем да разработваме приложения за всякакви цели.
Работейки по
ISO 9001, 13485, 27001 система за управление на качеството, екипът има опит в работата с международни клиенти за разработване на цялостни приложения, които се използват от организации и по целия свят.
Как Работим
Ще работите с нашите вътрешни разработчици през целия проект. Екипът следва Agile/Scrum методология с всички проекти. Потребителските изисквания се улавят в потребителските истории и се записват
Според Ползите За Бизнеса
След това ще приоритизираме историите според ползите за бизнеса и това, което може да бъде доставено в рамките на всеки спринт. Това ще бъде обсъдено като част от процеса на планиране на спринта.

Специализирани Разработчици На Рамка Ruby И Ruby Оn Rails

Kent Agency има специалисти, владеещи както Ruby, така и Ruby on Rails framework. Този динамичен език за програмиране с отворен код се фокусира върху простотата и гъвкавостта, което го прави ефективен език за създаване на уеб приложения по поръчка.

С хиляди разширения, удобен за потребителя и готов за мобилни устройства, Ruby е фантастична кодова база, върху която да изградите своя софтуер

Разработване на софтуер

Тествайте Вашия Софтуер От Нашия Екип От Специалисти
За да завършим нашите услуги за разработка на софтуер, разполагаме и с вътрешен тестов екип, който може щателно да тества софтуера, за да гарантира, че функционира както трябва.
Целенасочени Проверки
От целенасочени проверки на нови функции до цялостно крайно тестване на цял сайт, ние разполагаме с инструментите и опита, за да гарантираме качеството на доставката на вашия софтуер и да ви помогнем да максимизирате онлайн приходите си.
Контакти