Бизнес Хостинг - Kent Agency | SEO София Агенция
Бизнес Хостинг
Специализирани хостинг услуги за уебсайтове, приложения и имейли, проектирани според изискванията на вашия бизнес.

Бизнес Хостинг

Устойчиви Решения За Уебсайт И Имейл

Сигурни, надеждни и професионални хостинг услуги, които увеличават максимално времето за работа и поддържат непрекъснатост на онлайн бизнеса.

Ние предлагаме напълно поддържана хостинг услуга със среди, изградени според изискванията на вашия бизнес, независимо дали искате да хостваме вашия уебсайт, приложение или фирмени имейли.

Ние предоставяме специализиран и споделен хостинг, като използваме Amazon Web Services (AWS) като избран от нас доставчик, който ви дава изключително сигурен и устойчив хостинг, който е мащабируем. Нашият хостинг екип е сертифициран от AWS и е в състояние да използва цялостното портфолио от продукти на AWS за изграждане на специализирани среди.

Напълно Управлявана И поддържана Инфраструктура Проактивно Управление
Ние се фокусираме върху непрекъснатото подобряване на вашата инфраструктура, така че няма да се налага да се притеснявате да играете наваксване. Нашите специалисти управляват и наблюдават вашите данни, за да можете да се съсредоточите върху бизнеса си.
Отлична Поддръжка На Клиенти
За всякакви въпроси можете да говорите директно с един от нашите вътрешни технически експерти, които ще могат да обсъдят всички проблеми. Нашият технически екип поддържа бизнеса всеки ден, така че можете да се доверите, че ще получите отлично обслужване
Контакти